ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΑΒΔΑΣ ΕΠΙΠΛΟ

Πληρώστε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Τρόποι πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών

Μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας στο κατάστημά μας χωρίς κανένα φόβο είτε έχετε είτε δεν έχετε πιστωτική κάρτα, όπως ακριβώς και σε ένα φυσικό κατάστημα. Σας προσφέρουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Για να κατωχηρωσετε την παραγγελία σας δίνεται ως προκαταβολή το 20% επι του συνολικού ποσού.

Στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να μας αποστείλετε με fax στο 2102318425 η e-mail στο info@e-lavdas.gr το παραστατικό κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να αναγράφετε και το ονοματεπώνυμο σας, το username και το e-mail που χρησιμοποιείτε στο e-lavdas.gr. Συστήνουμε να δίνετε το ονοματεπώνυμο σας κατά την κατάθεση σας στο ταμείο και να ζητάτε να δηλωθεί ως "αιτιολογία κατάθεσης".

Η κατάθεση μετρητών μπορεί να γίνει στον κάτωθι τραπεζικό μας λογαριασμό :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5031019862161

IBAN : GR 0801720310005031019862161

2. Με πιστωτική κάρτα VISA - MASTERCARD

Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής μετά την εκτέλεση της παραγγελίας, οδηγείστε αυτόματα στην απόλυτα ασφαλή επίσημη ιστοσελίδα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ όπου συμπληρώνετε στη φόρμα της τράπεζας τον αριθμό και ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας για να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Η ΛΑΒΔΑΣ ΕΠΙΠΛΟ δεν κρατάει στοιχεία πιστωτικής κάρτας αφού η διαδικασία της χρέωσης πραγματοποιείται στο site της τράπεζας.

3. Με αντικαταβολή.

Στην περίπτωση αυτή, η εξόφληση θα γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας σας, στον χώρο σας, αφαιρώντας από το συνολικό ποσό της παραγγελία σας το 20% της προκαταβολής της οποίας έχετε ήδη κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό.